Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een drempeltje over (letterlijk en figuurlijk)

Toen ik uiteindelijk bij De Personal Trainers naar binnen stapte voor een proefles was het eerste wat mij opviel hoe strak en tegelijkertijd bijna huiselijk hun studio is ingericht. Ik had gedacht daar alleen maar hippe en strakke mensen te zien maar niets is minder waar, “all walks of life hahaha”.


Ik heb gekozen voor een individueel traject van 2x per week sporten en Ruben werd mijn trainer. Wat ik erg prettig vind is dat hun visie is dat ik het zelf ook leuk moet vinden en met plezier daar naar toe moet blijven gaan. Ik kan redelijk zelf het tempo aangeven zonder dat er iemand constant druk uitoefent door je maar te blijven pushen. Dit werkt voor mij het beste en heb er daardoor ook veel plezier in en het uur les vliegt echt voorbij. Dat maakt het schrijven van deze review ook een stuk gemakkelijker!


Ik heb er geen moment spijt van gehad en ik ga er inderdaad met plezier elke keer naar toe. Na een les echt lichamelijk volledig gesloopt en dat voelt heerlijk. Ruben is een relaxte vent met een goed gevoel voor humor dus dat past goed bij mij.

Daarnaast…. niet onbelangrijk…. zijn de resultaten er ook naar! Al veel afgevallen en vooral een veel sterker lichaam gekregen.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Blog
Ruben Buursen

Hoe gaat het afvallen bij jou?

De eeuwige strijd; Het afvallen gaat nooit zoals gehoopt. De afgelopen decennia is het aantal diëten en voorgeschreven voedingspatronen enorm gestegen.‘Tot wanhoop toe’ krijgen we