Review Bram Meijer /NL kampioen Padel


Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise die Justin heeft kan hij mooi gebruiken in zijn trainingen met Bram. We vroeg Bram naar zijn ervaring met onze studio.


 

Ik ben Bram Meijer 27 jaar oud en woon in het mooie Enschede. Ik beoefen topsport in padel. Ik Train sinds 2,5 jaar bij De Personal Trainers en dit bevalt mij heel erg goed. Eigenlijk vanaf moment een was er een klik met Ruben Buursen. Zelf train ik met Justin Eleveld als ik in Nederland ben 3 x per week.

Mijn ervaring met het trainen bij De Personal Trainers is heel erg positief. Wij hebben samen doelen opgesteld voor mijn sport Padel en zijn daar tot de dag van vandaag nog steeds mee bezig. 


Wat ik het mooie vind aan het trainen bij de personal trainers is dat het sfeertje heel gemoedelijk met daarbij een hele professionele organisatie. De sportschool is sinds 1 jaar vernieuwd en je bent echt van alle gemakken voorzien.


De combinatie tussen professionaliteit, een gemoedelijke sfeer en dat op een top locatie maakt dat ik hier al bijna 2,5 jaar met heel veel plezier train. Zelf heb ik hier mooie doelen op het gebied van explosieve kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit mogen behalen. De oefenvormen zijn heel afwisselend en op de juiste intensiteit.


Ik ben heel erg blij om hier te trainen en als jij ook doelen wilt behalen met een fijne werkplek, met veel ervaring en daarbij ook nog een super sfeer kom dan zeker een keertje langs. Ik ben hier regelmatig met veel plezier te vinden.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een

Blog
Ruben Buursen

Hoe gaat het afvallen bij jou?

De eeuwige strijd; Het afvallen gaat nooit zoals gehoopt. De afgelopen decennia is het aantal diëten en voorgeschreven voedingspatronen enorm gestegen.‘Tot wanhoop toe’ krijgen we