Blog

Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een

Lees meer
Afvallen
Ruben Buursen

Hoe gaat het afvallen bij jou?

De eeuwige strijd; Het afvallen gaat nooit zoals gehoopt. De afgelopen decennia is het aantal diëten en voorgeschreven voedingspatronen enorm gestegen.‘Tot wanhoop toe’ krijgen we

Lees meer
groenten
Ruben Buursen

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’. Je opa of oma heeft het vast wel eens aan je gevraagd. Gelukkig is er in de wereld om ons heen steeds meer de focus op gezonde voeding, maar zijn er ook nog steeds mensen die geen groenten lusten. Wij hebben wat tips voor je en leggen je uit waarom groenten zo belangrijk zijn!

Lees meer
gedragsverandering
Ruben Buursen

Gedragsverandering

Het veranderen van gedrag is een moeilijk punt voor velen. We zijn vaak vastgesleten in patronen en om dit te doorbreken kost veel moeite. Het is zonder meer een kwestie van een lange adem. Hoe pas je gedragsverandering toe, en belangrijker; Hoe houdt jet het vol? lees er snel meer over.

Lees meer
TRX
Ruben Buursen

De TRX: je eigen fitnessstudio voor thuis en op vakantie

Ben jij bekend met de TRX? Je eigen homegym, of super handig voor als je op vakantie gaat! Je kunt er oefeningen mee doen voor vrijwel alle spiergroepen. Het is makkelijk in de koffer mee te nemen en weegt nog geen 0.5 KG! Benieuwd wat je er mee kunt? Kom langs en we maken je er bekend mee!

Lees meer
Afvallen
Ruben Buursen

Tegelijkertijd spieren kweken en afvallen.

Onze weegschaal is soms een lastig instrument. Wanneer je alleen je gewicht kunt bekijken op je weegschaal snap je er soms niets van waarom je aan bent gekomen of af bent gevallen. Je hoort veel; Ik ben zwaarder geworden omdat ik meer aan het trainen ben. Maar kan dat eigenlijk wel? En hoe snel gaat een dergelijk proces dan?

Lees meer
beachbody
Ruben Buursen

Een beachbody in 12 weken?

Een beachbody in 12 weken. Is dat realiseerbaar? Tuurlijk komen we een eind, maar waartoe ben je allemaal bereid? Samen kijken naar een realistische doelstelling geniet onze voorkeur. We nemen het voorbeeld van een deelnemer van Ex on the beach.

Lees meer