Wintersport vakantie

Ik kijk uit naar de wintersport! Afgelopen jaar 10 kilo afgevallen en een duidelijk betere conditie. Dit is het resultaat van een jaar lang met Ruben trainen.

Wintersport 2014.

Ik merk dat ik weer eens geen invulling heb gegeven aan een goed voornemen. Op de eerste dag van de wintersport verneem ik dat mijn buik in de weg zit bij het aantrekken van de skischoenen. Nog weer iets aangekomen door de feestdagen en nog steeds niet begonnen met afvallen en meer bewegen.

Na de vakantie besluit ik dat het er nu maar eens echt van moet komen. Ik zoek op internet naar een combinatie van anders gaan eten en meer bewegen. Al gauw kom ik op de website van Ruben Buursen terecht. Ik besluit dat ik maar eens contact met hem moet gaan opnemen.

Wintersport 2015.


Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. De wintersportvakantie 2015 staat voor de deur. Ik zie er echt maar uit. Ik ben in vorm. Afgelopen jaar 10 kilo afgevallen en een duidelijk betere conditie. Dit is het resultaat van een jaar lang met Ruben trainen.

Altijd even gemakkelijk is het niet geweest. Vaak geen zin hebben om te gaan trainen. Eerder maakte je dan jezelf wijs dat je geen tijd had omdat je zogenaamd druk was. De uitspraak “geen tijd is vaak geen prioriteit” is in mijn geval ook waar gebleken. Ruben is voor mij een stok achter de deur. Hij heeft mij bij de trainingen vaak zo ver heeft gekregen net iets verder te gaan dan ik zelf zou hebben gedaan. Bedankt.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een