Wintersport vakantie

Ik kijk uit naar de wintersport! Afgelopen jaar 10 kilo afgevallen en een duidelijk betere conditie. Dit is het resultaat van een jaar lang met Ruben trainen.

Wintersport 2014.

Ik merk dat ik weer eens geen invulling heb gegeven aan een goed voornemen. Op de eerste dag van de wintersport verneem ik dat mijn buik in de weg zit bij het aantrekken van de skischoenen. Nog weer iets aangekomen door de feestdagen en nog steeds niet begonnen met afvallen en meer bewegen.

Na de vakantie besluit ik dat het er nu maar eens echt van moet komen. Ik zoek op internet naar een combinatie van anders gaan eten en meer bewegen. Al gauw kom ik op de website van Ruben Buursen terecht. Ik besluit dat ik maar eens contact met hem moet gaan opnemen.

Wintersport 2015.


Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. De wintersportvakantie 2015 staat voor de deur. Ik zie er echt maar uit. Ik ben in vorm. Afgelopen jaar 10 kilo afgevallen en een duidelijk betere conditie. Dit is het resultaat van een jaar lang met Ruben trainen.

Altijd even gemakkelijk is het niet geweest. Vaak geen zin hebben om te gaan trainen. Eerder maakte je dan jezelf wijs dat je geen tijd had omdat je zogenaamd druk was. De uitspraak “geen tijd is vaak geen prioriteit” is in mijn geval ook waar gebleken. Ruben is voor mij een stok achter de deur. Hij heeft mij bij de trainingen vaak zo ver heeft gekregen net iets verder te gaan dan ik zelf zou hebben gedaan. Bedankt.

Don’t Stop Here

More To Explore

Blog
Ruben Buursen

Hoe gaat het afvallen bij jou?

De eeuwige strijd; Het afvallen gaat nooit zoals gehoopt. De afgelopen decennia is het aantal diëten en voorgeschreven voedingspatronen enorm gestegen.‘Tot wanhoop toe’ krijgen we

Blog
Ruben Buursen

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’. Je opa of oma heeft het vast wel eens aan je gevraagd. Gelukkig is er in de wereld om ons heen steeds meer de focus op gezonde voeding, maar zijn er ook nog steeds mensen die geen groenten lusten. Wij hebben wat tips voor je en leggen je uit waarom groenten zo belangrijk zijn!

Blog
Ruben Buursen

Gedragsverandering

Het veranderen van gedrag is een moeilijk punt voor velen. We zijn vaak vastgesleten in patronen en om dit te doorbreken kost veel moeite. Het is zonder meer een kwestie van een lange adem. Hoe pas je gedragsverandering toe, en belangrijker; Hoe houdt jet het vol? lees er snel meer over.