Testimonial- Robin Pater

Maar als ik een gemene deler zou moeten beschrijven, is het zijn no-nonsense aanpak. Hij beheerst alle ingewikkelde apparaten en kent de nieuwste trends, maar hij ‘loat zich de kop niet gek moak’n’, zoals ze in Twente zeggen en blijft steeds pragmatisch en doelgericht.

Stok achter de deur!

Als aartslui persoon zocht ik een personal trainer als stok achter de deur om fitter te worden en te starten met regelmatig sporten. Ik heb voor Ruben gekozen omdat ik eigenlijk een hekel heb aan wat ik zie als het typische sportschoolsfeertje en de typische personal trainer, type drill sergeant. Op basis van zijn website leek hij mij een goed alternatief en dat is helemaal waar gebleken.

Over Ruben

Als mens is Ruben een sympathieke en nuchtere jongen met een ontspannen houding maar een sterke focus. Als personal trainer zou ik hem omschrijven als een professional. Allereerst is hij prettig in de omgang. Alleen tijdens de buikspieroefeningen heb ik eens op het punt gestaan hem te wurgen, maar zijn vriendelijke houding voorkwam dat.

Kenmerkend voor Ruben’s aanpak is dat hij goed kan luisteren en afstemmen op de (on)mogelijkheden van de klant. Hij weet je op een humane manier tot aan je grenzen te brengen. Voor mij werkte dit goed voor mijn motivatie, niet steeds overvraagd worden, maar op een steady manier werken aan mijn fitheid. En passant geeft hij goede adviezen over leefstijl en voeding kon ik hem ook gerust zijn hoody van het lijf vragen over de werking van het lichaam. Hij kon zijn keuzes altijd goed en genuanceerd onderbouwen. Ook legde hij tijdens het trainen altijd rustig en duidelijk uit wat de bedoeling was en waarom. Sommige mensen zal dat worst zijn, voor mij werkt dit prettig, want ik handel het beste vanuit ‘weten’.

‘loat zich de kop niet gek moak’n’

Disclaimer: Toch vind ik het lastig om Ruben helemaal te typeren alleen op basis van mijn ervaring. Ik denk namelijk dat Ruben erg goed in staat is om maatwerk bij klanten te leveren, want tussen de regels door merkte ik dat hij veel ervaring heeft met verschillende typen mensen en bijpassende aanpakken. Misschien kan hij zelfs wel een schreeuwende drill sergeant spelen. Maar als ik een gemene deler zou moeten beschrijven, is het zijn no-nonsense aanpak. Hij beheerst alle ingewikkelde apparaten en kent de nieuwste trends, maar hij ‘loat zich de kop niet gek moak’n’, zoals ze in Twente zeggen en blijft steeds pragmatisch en doelgericht. Ik merkte dat hij een groot repertoire aan oefeningen heeft en daarin erg flexibel, omdat hij moeiteloos schakelt naar een aangepaste variant als je ergens op vastloopt of last had van spieren waar je op dat moment geen last van moest hebben.

Wat ik tot slot leuk vond is dat hij koos voor ‘simpele’ oefeningen met groot resultaat. Veel oefeningen zijn daarom makkelijk om thuis/zelf in de sportschool over te nemen wat ik een groot pluspunt vond. De afstand tussen de sportschool en het dagelijks leven is namelijk (voor mij nu) niet meer zo groot. Fitheid zit hem ook in een extra keer de trap nemen in plaats van de lift, zo weet ik nu. Kortom, voor mij een goede match waar ik met volle tevredenheid op terugkijk.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een