Testimonial- Gerrie ter Braak

10 Kg minder en niet meer het idee hebben dat je heel erg op je voeding hoeft te letten. Dat is Gerrie overkomen. Wil je weten hoe we dit hebben aangepakt? lees haar verhaal.

Sportvasten & Personal training.

Na een jaar niet sporten, door een langdurige longontsteking, en het daarna niet meer op kunnen pakken moest er iets gebeuren.
Ik was na de kerst in totaal dat jaar 5 kilo zwaarder geworden en voelde me absoluut niet meer fit.
Ik ging in gesprek met Personal Trainer Ruben en hij maakte me enthousiast om op 2 januari 2016 te beginnen met 10 dagen sportvasten. Om daarna door te gaan met Personal Training. 2 vliegen in 1 klap: weer aan het sporten en de kilo’s er weer af door een proces in gang te brengen van suikerverbranding naar vetverbranding. Best wel zwaar!!
Maar 10 dagen is  te overzien en heb me daardoor perfect kunnen houden aan de voorwaarden voor deze 10 dagen.

Hoe staat het er nu voor?


In die 10 dagen heb ik echt gevoeld dat mijn suikervraag verdween. Daarbij verdween de moeheid en maar liefst 5 kilo.
Ik ben nu 9 maanden verder en heb in al die tijd niet gelijnd maar wel aangewend om 3x per dag te eten en calorievolle lekkernijen niet zomaar in mijn mond te stoppen.
Met mate dus en er dan extra van genieten. Daardoor ben ik in  februari en maart nog eens 5 kilo afgevallen en blijf prima op gewicht nu.
En het allerbelangrijkste: IK VOEL ME FIT en zit strakker en lekkerder in mijn vel. Dat ik strakker  en soepeler ben geworden, daar is  Ruben grotendeels debet aan.
Elke week een uurtje afzien bij de personal training van Ruben heeft voor echt resultaat gezorgd.
En natuurlijk is trainen met Ruben niet alleen maar afzien: lachen, leuke gesprekken en extra tips krijg je er zomaar bij.

Statistieken

Even voor de statistieken: ik ben begonnen met 77 kilo en te strak in de maat 40. Schommel al 5 maanden tussen de 66 kg en 67 kg met maatje 38 en alleen mijn taille is al 15 cm smaller!!!!
Hoe mooi is dat!  Ik heb me voorgenomen om bij 68 kg een 1 daagse minikuur of 3 daagse minikuur te doen om zo mijn gewicht te blijven controleren.
Maar tot op heden nog niet nodig geweest. Daarnaast blijf ik volhouden met mijn wekelijkse uurtje Personal Training.

Don’t Stop Here

More To Explore

Blog
Ruben Buursen

Hoe gaat het afvallen bij jou?

De eeuwige strijd; Het afvallen gaat nooit zoals gehoopt. De afgelopen decennia is het aantal diëten en voorgeschreven voedingspatronen enorm gestegen.‘Tot wanhoop toe’ krijgen we

Blog
Ruben Buursen

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’. Je opa of oma heeft het vast wel eens aan je gevraagd. Gelukkig is er in de wereld om ons heen steeds meer de focus op gezonde voeding, maar zijn er ook nog steeds mensen die geen groenten lusten. Wij hebben wat tips voor je en leggen je uit waarom groenten zo belangrijk zijn!

Blog
Ruben Buursen

Gedragsverandering

Het veranderen van gedrag is een moeilijk punt voor velen. We zijn vaak vastgesleten in patronen en om dit te doorbreken kost veel moeite. Het is zonder meer een kwestie van een lange adem. Hoe pas je gedragsverandering toe, en belangrijker; Hoe houdt jet het vol? lees er snel meer over.