Testimonial – Brigitte Moes

Weer een verhaal over hoe 1 van onze leden maar liefst -40kg is kwijt geraakt! Hoe ze dit heeft gedaan? Lees het hele verhaal snel!

Personal Training

In 2015 kwam ik mijzelf regelmatig tegen. Vooral aan fitheid/beweging ontbrak het. Na gesprekken in mijn omgeving heb ik in december contact gezocht met Ruben.
Na ons eerste gesprek met metingen was het toch nog iets minder goed als ik gedacht had; 110kg, hoog vetpercentage.
We hebben een doelstelling bepaald en vanaf januari 2016 gestart. Waarom Personal training?
Omdat ik mij nergens voor hoefde te schamen, niet ongelukkig hoefde te voelen met mijn te zware lichaam in een sportschool.
Ik kan mijzelf zijn en werken aan de punten die ik graag wil of die hard nodig zijn. Ruben laat je geen oefeningen doen die je niet leuk vindt.
Als je dat duidelijk aangeeft zal hij daar rekening mee houden.


Daardoor heb ik geen enkele training gemist, het waren mijn trainingen en ben ik nog steeds enthousiast,ook nu we een jaar later zijn.
In dat jaar heeft hij mij ook laten zien wat voeding voor je kan doen en wat voeding niet voor je kan doen.
Wil je dit traject in is het een levensstijl/wijze veranderen. Dat zal bij jezelf liggen. Een proces waar je in zal groeien en Ruben je zal begeleiden, motiveren en coachen.
We hebben er wat af gepraat en doorgenomen mbt oefeningen en eten.
Een jaar later mag het resultaat er zijn: bijna -/-40kg. Maar niet alleen gewicht, ook strakkere en mooiere contouren waar ik erg blij mee ben.
Er is een wereld voor mij open gegaan nu ik zo energiek ben. En het heeft ook positieve gevolgen voor andere zaken gehad bij mij zoals mijn astma wat enorm verminderd is.

Ik zit nu in een stabilisatie periode en blijf bij Ruben onder controle omdat ik dit ook graag wil.
Verder ben ik deze week begonnen met een groepstraining bij Ruben waarbij je in een kleine groep kan trainen.
Het meer individuele blijft mij aanspreken, meer begeleiding en coaching. Mijn levensstijl is veranderd en daar voel ik mij heel goed bij.

Wil je echt een verandering, doelstelling in je leven op het gebied van gezondheid/fitheid dan kan ik je Ruben alleen maar aanbevelen.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een