Sportvasten- Nick van den Graven

Ik ben ruim 5 kg kwijt en 4.5cm buikomvang!

Sportvasten

Ik heb bij Ruben het sportvasten programma gevolgd met als doel om af te vallen. Aan het begin van het programma heb ik een goede en duidelijke uitleg gekregen over supplementen, voeding en de apparatuur in zijn studio in Enschede
Gedurende het 10 daagse programma kon ik bijna elke dag (op afspraak )gebruik maken van de apparatuur in zijn sportschool. In zijn studio kon ik in alle rust mijn programma onder persoonlijke coaching van Ruben uitvoeren.
Dankzij Ruben en zijn programma ben ik 5 kilo afgevallen en 4.5 cm van mijn buikomvang kwijtgeraakt. Top resultaat! Ben erg tevreden.
Bedankt Ruben!

Don’t Stop Here

More To Explore

Blog
Ruben Buursen

Hoe gaat het afvallen bij jou?

De eeuwige strijd; Het afvallen gaat nooit zoals gehoopt. De afgelopen decennia is het aantal diëten en voorgeschreven voedingspatronen enorm gestegen.‘Tot wanhoop toe’ krijgen we

Blog
Ruben Buursen

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’

‘Jongen, eet je wel genoeg groenten?’. Je opa of oma heeft het vast wel eens aan je gevraagd. Gelukkig is er in de wereld om ons heen steeds meer de focus op gezonde voeding, maar zijn er ook nog steeds mensen die geen groenten lusten. Wij hebben wat tips voor je en leggen je uit waarom groenten zo belangrijk zijn!

Blog
Ruben Buursen

Gedragsverandering

Het veranderen van gedrag is een moeilijk punt voor velen. We zijn vaak vastgesleten in patronen en om dit te doorbreken kost veel moeite. Het is zonder meer een kwestie van een lange adem. Hoe pas je gedragsverandering toe, en belangrijker; Hoe houdt jet het vol? lees er snel meer over.