proefles aanvragen

Give it a try

Wil je gespierder wil worden? Gewicht wil verliezen? Of simpelweg fitter worden en gezonder leven? Wij helpen jouw je doelen te bereiken! Dit doen wij samen in onze fijne gemoedelijke boutique gym. 

 

 

Bij de Personal Trainers werken we met enthousiaste en deskundige mensen. Onze personal trainers hebben allemaal een opleiding in sport, beweging en voeding. Hierdoor is er een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring aanwezig in onze boutique gym waardoor wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Samen met jou stellen wij een plan op om te bereiken wat je voor ogen hebt. Omdat we er in geloven dat plezier een essentieel onderdeel moet zijn bij het sporten, hebben wij een breed aanbod samengesteld. Ben jij een échte teamplayer en word jij gemotiveerd van het sporten in een groep? Dan zijn onze small group training en jij een ‘match made in heaven’.

Wil jij liever dat jouw sportmoment echt een ‘me-time’ moment is? Geen probleem! Onze 1-op-1 trainingen bieden hiervoor dé perfecte uitkomst. Graag samen met een vriend(in) werken aan jullie persoonlijk doelen? Dan roept de duo training die wij aanbieden jullie namen!

Naar welke manier van sporten jouw voorkeur ook gaat, bij elke les doen wij ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te begeleiden. We passen alle oefeningen aan naar jouw behoeften en wensen. 


Persoonlijke intake?

Kom jij bij ons sporten? We gaan graag met je aan de slag maar willen je eerst leren kennen voordat we van start gaan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de doelstellingen passen in jouw ‘lifestyle’. Alleen dan denken wij dat jij een gezonde levensstijl gaat ontwikkelen die jij de rest van je leven kunt volhouden. Samen met jou bespreken we jouw huidige situatie en doelen om vervolgens een plan samen te stellen en zo uiteindelijk samen met jou het gewenste resultaat te behalen. 

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en maak je die graag samen met ons? Schrijf je dan via het contactformulier in voor een intakegesprek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

 

 

Heutinkstraat 16, 

7512 GM Enschede, 

06 477 774 02

info@depersonaltrainers.nl