Changing lifestyle program- Remo

Ons Changing lifestyle program is een uniek traject waarin deelnemer(s) zich kunnen aanmelden om maar liefst 6 maand kosteloos onder onze begeleiding af te vallen en te werken aan een verbeterde levensstijl. De eerste deelnemer was Remo Vinke. Hij beschrijft hier hoe zijn traject is verlopen!

Changing lifestyle program

Dit is zeker het geval geweest bij Remo.
Remo is de kandidaat die ik in november 2015 heb uitgekozen om een half jaar kosteloos onder begeleiding te gaan trainen.
Remo had een startgewicht van ruim 180 Kilo. Bij het laatste weegmoment daterende van begin Mei 2016 zat hij op een gewicht van onder de 135 Kilo!
Hij is dus -50Kg kwijt geraakt! Het programma is ontzettend succesvol geweest en werkt erg goed.
Het blijkt dat wanneer het in je hoofd goed zit dat je echt iets kunt bereiken.
Wat vond Remo ervan van het changing lifestyle program?.
Wil je de filmpjes nog eens terug zien? Het hele traject is gefilmd. De link is hier: Youtube

Remo, gefeliciteerd!

Al een tijdje had ik weer op de planning staan om weer af te vallen. Dit was mij in het verleden ook gelukt en zou ik nu vast en zeker nog een keer kunnen. Misschien niet op de meest gezonde manier (weinig eten en drinken) maar wel effectief.
Zo ben ik al eens eerder van 180 naar 135 gegaan. Best knap toch? Maar helaas heb ik die 135 maar 1 dag vol kunnen houden.
Door hetzelfde eet patroon en ongezond eten kwam ik helaas weer aan. Ik vond dat niet zo heel erg want ik zou de draad vanzelf wel weer oppakken op een gegeven moment … En toen woog ik weer 180.

Tijd voor verandering

Toch voelde ik mij best wel goed. Niet echt ergens klachten van of andere pijntjes. Redelijke conditie (al zeg ik het zelf) en goed in mijn vel. Toch wel wat ongemakken soms met bijvoorbeeld mijn veters strikken. Dat kon alleen als ik zat, of als ik mijn voet ergens op kon zetten. Bukken om te strikken lukte ook nog wel, maar er zat aardig wat in de weg. Ook als ik foto’s van mezelf zag zag het er niet uit. Ik voelde me niet zo dik, maar kon het wel goed zien op de foto’s.
Het was dus weer tijd om flink af te vallen.
Ik vertelde tegen mijn vriendin dat het mooi zou zijn als ik iemand kon vinden die op zoek was naar iemand zoals ik om als ‘reclame’ te gebruiken.
Ik zou mijn best doen om af te vallen en hij kon dat dan mooi gebruiken voor op internet of iets dergelijks.
Een aantal dagen later vertelde mijn vriendin mij over een berichtje op Facebook waarin iemand op zoek was voor zijn Changing lifestyle program.
Ik heb me daar direct voor aangemeld want dat was natuurlijk precies de perfecte mogelijkheid. Gelukkig koos Ruben mij uit om dit traject mee te doorlopen.

Plan van aanpak

Bij onze eerste ontmoeting legde Ruben uit wat we gingen doen en hoe. Wel spannend want nu moest ik toch echt aan de bak.
Ik moest een week lang bijhouden wat ik at en dronk zodat Ruben hier op in kon spelen met een aangepast voedingsschema.
Tevens zouden de volgende keer ook oefeningen gaan doen. Ik was hier allemaal erg positief over omdat ik wist waar ik aan toe was.
Tijdens de eerste training besefte ik me dat het zwaarder was dan gedacht. Ik heb wel vaker op fitness gezeten maar dan doe je het toch een beetje zoals je het zelf wilt.
Als je denkt dat het echt te zwaar is dan pak je een kilootje minder, of je stopt gewoon eerder. Bij Ruben dus niet. Gewoon doorgaan en niet opgeven! Echt wel pittig dus.
Toen besefte ik me dat dit changing lifestyle program een half jaar lang ook zo pittig zou blijven.
Dat was wel een beetje een tegenvaller maar als dat niet het geval was geweest dan had je natuurlijk beter gewoon thuis kunnen blijven.
Daarna ook best wel wat spierpijn gehad overigens.

Alleen hard trainen is niet genoeg.

Bij onze trainingen hoorden natuurlijk ook de gesprekken over gezondheid en voeding. Ruben heeft erg zijn best moeten doen om mij in te laten zien dat mijn levensstijl niet gezond is.
Ik ben altijd erg koppig en neem niet zomaar wat aan van wat men verteld. Daar kwam Ruben volgens mij ook wel vrij snel achter.
Toch is het hem gelukt om mijn kijk wat dat betreft te veranderen. Over de trainingen zelf valt verder weinig te vertellen.
Het verbaast mij wel hoeveel verschillende oefeningen er zijn. Ruben wist iedere keer andere oefeningen te verzinnen waardoor het niet saai werd.
Ik had er ook geen moeite mee om er heen te gaan, wat je bij een fitnessclub nog wel eens hebt.
Met vragen kon ik altijd bij Ruben terecht en op de meeste vragen wist hij gelijk een antwoord.
Op de vragen die hij niet kon beantwoorden had hij wel weer een goede informatiebron waar het antwoord vandaan kon worden gehaald.
Als ik immers mijn levensstijl aan moet passen wil ik meestal ook weten waarom een bepaalde keuze beter is. Zoals ik al zei neem ik niet zomaar alles aan.
Ruben kon alles goed onderbouwen waardoor ik toch overstag ging.

En nu?

Nu, een half jaar verder, weeg ik zelfs onder de 135 kilo! Doordat ik nu heel anders ben gaan eten ben ik niet bang dat dit weer omhoog zal gaan.
Ik eet nu ’s morgen, ’s middags en ’s avonds en neem geregeld een tussendoortje. Dat is sowieso al beter dan wat ik eerst deed, ontbijt en middageten overslaan.
Ook eet ik nu veel gezonder. Ik kook zelf mijn eten en meng zelf mijn kruiden. Ik bestel nooit meer iets en heb geen behoefte meer aan een vette hap.
Ik ben begonnen met hardlopen en ben van plan nog meer andere sporten te doen zodat ik hierin goed kan variëren.
Ruben heeft mijn leven echt wel veranderd. Zonder hem had ik dit resultaat niet gehaald. En ik ga gewoon verder.
Ik weet zeker dat ik nu op eigen krachten onder de 100 moet kunnen komen. Het changing lifestyle program is voor mij zeer succesvol geweest.

Ondergetekende,

Remo.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een