Voor de (nog niet) fitte ondernemer

Er is als ondernemer altijd wel een excuus waarom je niet met je gezondheid aan de slag gaat. Druk is 1 van de meest gehoorde excuses. Wij gaan de meest gebruikte excuses te lijf en bieden je andere opties!

Je excuses zijn op; fitte ondernemer.

Als je aan de gemiddelde ondernemer vraagt hoe het gaat, dan is het antwoord meestal ‘Druk druk druk’. En vraag je naar zijn sportprestaties, dan volgt een gehaast ‘Geen tijd’. Want de sportschool is vóór kantoortijd niet open. Of een half uur op een loopband geeft weinig resultaat. Klopt als een bus, maar daar hebben we wat op gevonden. Weinig tijd, groot resultaat. Dus (nog niet) fitte ondernemer, de tijd van excuses is voorbij.

Excuus 1: ik heb het zo druk

Echt, ik geloof je. Maar doe jezelf een lol en ga eens een week tijdschrijven. Noteer van al je activiteiten hoe lang je daarmee bezig bent en arceer dan alle ‘crap’ zoals Facebooken, Netflixen, bankhangen en navelstaren. Wedden dat je schrikt van het aantal uren? De gemiddelde Nederlander kijkt zo’n twee en een half uur(!) tv per dag. Tel daar een uurtje Facebook en aanverwanten bij op en je zit al snel aan 24 uren per week, die je ook sportief kunt invullen. Niet allemaal, maar een paar. Er blijven echt nog genoeg uren over voor onmisbare tv programma’s (zijn die er?)

Excuus 2: De sportschool is niet open als ik vrij ben

Wij wel. Onze eerste training start om half zeven in de ochtend en we werken door tot ’s avonds laat. Daarnaast kun je natuurlijk ook op afspraak tijdens je lunchpauze langskomen. We passen ons gewoon aan jouw werktijden aan. We zijn niet zo moeilijk.

Excuus 3: Het zet toch geen zoden aan de dijk

Van een half uur op een lopende band slenteren terwijl je naar Goede Tijden kijkt word je inderdaad niet fit. Van een half uur High Intensity Training wel. Hiermee boek je in korte tijd goede resultaten. Je geeft tijdens de training alles wat je hebt, daarom doe je het niet langer dan 30 minuten. Ook nog eens super handig als drukke ondernemer. Je vetverbranding verhoogt (ook na de training) en dat geldt ook voor je calorieënverbruik. Daarnaast voel je je lekker fit, zeker als je de dag start met onze ochtendtraining. Geen zin in HIT? Dan hebben we ook de wat minder intensievere programma’s. Aan jou de keuze.

Excuus 4. Personal training is duur

Wij kijken altijd naar wat een investering je oplevert. Je bent ondernemer, dus laten we uitgaan van de zakelijke voordelen: als je fit bent, doe je meer in minder tijd. Bovendien heb je nog energie om die extra klant erbij te pakken. Om je netwerk te verstevigen. Of om je website nu eindelijk eens af te maken. Per saldo zal het je dus alleen maar opleveren. En daar heb je als zelfstandige of zzp’er vast oren naar.

Preventieve gezondheidszorg is voor ondernemers aftrekbaar. Overleg even met je boekhouder of accountant. Als je regelmatig traint scheelt het je aardig wat BTW en inkomstenbelasting. Makkelijker kunnen ze het niet maken.

Bovendien: de small group trainingen volg je al vanaf 12,50 euro per week. Waarschijnlijk kom jij daarvoor je bed niet uit. Nou ja, alleen om te trainen dan. Vanaf half zeven ben je welkom! Bel wel eerst even om je plek te reserveren.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een