Sportvasten Enschede

Sportvasten in Enschede is een 10 daags programma waarin je 2-6 kilo gewicht verliest en je conditie aanzienlijk verbeterd. Ben je benieuwd of dit ook iets voor jou is? Lees de tekst nu!

Sportvasten Enschede

U wilt graag gezonder worden op een verantwoordelijke manier, zonder hiervoor een zwaar dieetprogramma voor te volgen? Kies dan voor sportvasten in Enschede. Sportvasten is een methode om een gezonde impuls te geven aan uw manier van leven, uw lichaam leert om meer vet te verbranden dan suiker.

Sportvasten is geen dieet. Met een kleine verandering in uw eetpatroon in combinatie met sporten worden uw spieren en lever getraind op een andere manier van verbranding. In plaats van meer suiker te verbranden wordt uw lichaam aangeleerd om juist meer lichaamsvet te verbranden. Ook wel genoemd als “Metabolic switch”. Een groot voordeel van deze methode is dat vooral buikvet extra wordt verbrand.

Verbeter uw conditie door te gaan sportvasten in Enschede

Met sportvasten in Enschede is het behalen van een goede conditie, en dus meer uithoudingsvermogen, makkelijk haalbaar. Uw spieren worden op een goede manier getraind, waardoor de spieren aanzienlijk meer energie uit het lichaamsvet halen in plaats van de suikers in uw lichaam waar een kleine voorraad van is.

Door de verandering van dit proces ontstaat er een beter uithoudingsvermogen, ook wel duurvermogen genoemd. Mensen die aan intensieve sporten doen zoals wielrennen en hardlopen hebben hierdoor een langer uithoudingsvermogen, en halen door sportvasten aanzienlijk betere resultaten. Zelfs opgelopen blessures met sporten herstellen sneller omdat de mitochondriën in de spieren worden verhoogd door te gaan sportvasten in Enschede.

U behaalt een aantoonbaar resultaat

In combinatie met sportvasten gebruikt u het Metabolic Switch product om het proces te stimuleren, en dus veel effectiever wordt. Dit product wordt niet los verkocht en is alleen verkrijgbaar in combinatie met begeleiding tijdens het sportvasten in Enschede.

Sportvasten is een populaire en krachtige methode om uw lichaam zelf te laten vitaliseren door een nieuwe manier van vetverbranding. Echter, sportvasten in Enschede is alleen geschikt als uw basisconditie goed is en regelmatig sport. Mocht u geen goede basisconditie hebben dan is het raadzaam om hier eerst aan te werken met een sportvasten begeleider. Ook is het van belang dat u  verder gezond bent, omdat sportvasten in combinatie met een bepaald aantal medicijnen niet mogelijk is. Het is van belang om na de sportvasten methode te blijven sporten in combinatie met eenvoudige voedingsrichtlijnen, hierdoor blijft uw lichaam vitaal.

Wilt u ook graag vitaler, en dus energieker gaan voelen, kies dan voor sportvasten in Enschede. Sportvasten is beschikbaar bij Ruben Buursen Personal Training. Interesse neem contact op via de website of bel!

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een