Hoe je met Linda Lijnt, kattenvoer en een dweil bikiniproof wordt

Dit is een gastblog van Petra. Petra schrijft over wat haar is opgevallen, en ditmaal gaat dat over een artikel in de Linda. Hoe je met Linda lijnt, kattenvoer en een dweil bikiniproof wordt. Maar dan met een knipoog.

Bikiniproof

Het wordt weer zomer en de media staan er bol van: je lijn. Of het gebrek eraan. Linda de Mol roept iedereen op om te gaan lijnen omdat ze zichzelf met vijf kilo overgewicht moddervet vindt en in het nieuwste nummer van LINDA stelt ze dat niet iedereen met obesitas daar iets aan kan doen. Zelf staat ze bikiniproof op de cover. Haar hoofd gefotoshopt op het lijf van vrouw met overgewicht (die ik toevallig ken), die helemaal happy met zichzelf is. En dan snap ik het niet

Vooropgesteld: iedereen moet lekker doen waar hij gelukkig van wordt. Dus als je met veel tamtam vijf kilo af wilt vallen: be my guest. Maar ik ben zo benieuwd naar de reden. Want als je Linda heet, dan huur je een personal trainer en een kok in, je levert je betaalpassen bij je vent in (zodat je geen chocola kunt kopen) en een maand later is het klaar. Waarom dan die poespas eromheen? Dat kan alleen maar commerciële redenen hebben. Daarom ging ik even kijken bij Linda Lijnt.

Val af en krijg een dunne doos      

Het eerste waar mijn oog op viel was dat je bij Linda Lijnt een Dunne Doos kunt winnen. Ik dacht eerst dat het een kortingsbon voor plaatselijke liposuctie was. Niet dus. Als je je leukste lijnverhaal deelt, dan kun je een Dunne Doos winnen. Net zoals iets de Blije Doos die je na een bevalling krijgt, maar dan anders. Geen zoogcompressen en kraamverbanden, nee, in de Dunne Doos zit een correctiejurk. Maar die heb je  niet meer nodig als je afgevallen bent. Geen idee wat je dus met een Dunne Doos moet, maar het is gratis en marketingtechnisch handig.

Het geheim van een perfect fit lijf?      

En marketing, daar draait het natuurlijk om. Zo zie ik op Linda Lijnt een advertorial van Perfect Fit kattenvoer. Drie keer daags een handje en binnen een mum van tijd is die vijf kilo eraf en ben je bikiniproof. De volgende is een antirimpelcrème. Want van afvallen krijg je een oudere kop, als het een beetje tegenzit. En elk filmpje waarin Linda vertelt over haar struggles met het verbod op broodjes met gezouten roomboter wordt voorafgegaan door een reclamefilmpje van een klerenwinkel.

Geeft natuurlijk allemaal niks, want de schoorsteen in Huize De Mol moet ook roken, maar denk niet dat Linda Lijnt als doel heeft om Mien uit Lutjebroek te steunen bij haar lijnpogingen. Want het zal Linda waarschijnlijk aan de billen roesten of het Mien daadwerkelijk lukt om met de droge eierkoeken van Sonja of met een paar liter sherry wat kilo’s kwijt te raken.

Amazing! Strakke buikspieren en bikiniproof door twee dweilen en een autostoel

Personal trainer Carlos Lens begeleidt Linda en hij geeft de Linda-Lijnt-Lotgenoten tips om een sixpack te krijgen. De tips van vandaag verklap ik je hier (gratis).

  • Tip 1: ga op handen en voeten staan en doe twee dweilen onder je voeten. Sleep je voeten richting je handen. Goed voor je buikspieren en je dweilt tegelijkertijd je vloer. Nee, ik lieg niet, dat zegt hij serieus.
  • Tip 2: gooi in de file je autostoel achterover en doe sit-ups. Neem dan ook het risico dat je buurman in de file het als uitnodiging ziet en/of je gefilmde hijgende inspanningen op een ranzige website plaatst.

Mijn tip 3? Doe waar je je lekker bij voelt en relativeer een beetje. Persoonlijk hoop ik dat ik met dit verhaal een Dunne Doos win, waarin ook een stel sportschoenen zit. Dan ren ik met gierende zolen naar een andere personal trainer dan Carlos. Eentje van wie ik niet hoef te dweilen. En van wie ik af en toe best een broodje met gezouten roomboter mag eten.

Don’t Stop Here

More To Explore

Testimonial
Ruben Buursen

Review Bram Meijer /NL kampioen Padel

Bram is al jarenlang Nederlands kampioen Padel. Bram traint al ruime tijd met onze Trainer Justin om Bram in vorm te houden! De topsport expertise

Testimonial
Ruben Buursen

Review “Dennis”

Ik ben nu sinds 4 maanden actief bezig om af te vallen en vooral gezonder te worden….. mijzelf beter te voelen. Moest wel ff een