Back in shape met ons 12 weekse Personal Training programma in Enschede

De vakantie is dé tijd om even helemaal tot rust te komen, maar na die chille vakantie kan het lastig zijn om weer in een goed ritme te komen. Bij De Personal Trainers in Enschede begrijpen we dat maar al te goed. Daarom hebben we een speciaal 12-weekse Personal Training Programma ontwikkeld, perfect om na je vakantie direct weer fit te worden en je doelen te bereiken.


Fase 1: Bouw de Basis (Week 1-3) Na je vakantie beginnen we rustig, maar wel effectief. De eerste drie weken richten we ons op het opbouwen van een stevige basis. Je leert de juiste technieken en raakt die extra vakantiekilo’s kwijt met veel cardio en een caloriearm dieet. Dit is jouw ideale herstart na de vakantie, onder begeleiding van een van onze personal trainers.

Fase 2: Krachtopbouw (Week 4-6) Nu je weer in je ritme zit, bouwen we verder aan je kracht. We focussen op intensieve krachttraining, waarbij we jouw spieren uitdagen en versterken. Dit is het moment waarop je echt vooruitgang begint te zien en voelt in je kracht en energie.

Fase 3: Spierdefinitie & Uithoudingsvermogen (Week 7-9) In deze fase gaan we nog een stap verder. We verhogen je eiwitinname en leggen de nadruk op trainingen die je spieren sterker en strakker maken. Het harde werk begint zich uit te betalen: je lichaam wordt niet alleen sterker, maar ook duidelijk gedefinieerder.

Fase 4: De Eindspurt (Week 10-12) In de laatste fase focussen we op het maximaal benutten van je nieuwe kracht en uithoudingsvermogen. Met intermitting fasting en intensieve intervaltraining pakken we de laatste overtollige vetreserves aan. Dit is jouw kans om je vakantieherinneringen te combineren met de trots van een volledig getransformeerd lichaam.


Waarom Starten na de Vakantie met ons 12 weekse Personal Training programma in Enschede? Na de vakantie is het de perfecte tijd om jezelf een nieuwe uitdaging te geven. Je hebt je batterij opgeladen, en nu is het tijd om die energie te gebruiken om je lichaam opnieuw vorm te geven. Bij De Personal Trainers in Enschede staan we klaar om je te begeleiden en te motiveren!


Meld je hier vandaag nog aan! Geef jezelf het beste cadeau na de vakantie: een fitter, sterker en gezonder lichaam. Meld je vandaag nog aan voor ons 12-weekse Personal Training Programma in Enschede en start je transformatie!

Don’t Stop Here

More To Explore

Blog
Ruben Buursen

Duo training in Enschede

Duo Training in Enschede: Samen Werken aan Gezondheid en Fitheid Op zoek naar een manier om fitter en sterker te worden, maar vind je het